Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Πακέτα, Προσφορές με Τιμές

Ψάχνετε έναν αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο να παράγετε ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά μας πακέτα είναι η τέλεια λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας για ηλιακή ενέργεια.

Στην NovaVolt παρέχουμε πακέτα, που κυμαίνονται από μικρά αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα ιδανικά για εξοχικά, σκάφη ή τροχόσπιτα, μέχρι συστήματα για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Καλέστε σήμερα στο 2105512500 για να δημιουργήσουμε ένα αποκλειστικά διαμορφωμένο πακέτο για τις ανάγκες σας!

Τι Είναι τα Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά είναι αυτόνομα συστήματα ηλιακής ενέργειας που χρησιμοποιούν ηλιακά πάνελ για να μετατρέψουν το ηλιακό φως απευθείας σε ηλεκτρική ενέργεια. 

Αυτά τα πάνελ αποτελούνται από τεχνητούς ημιαγωγούς, οι οποίοι συλλέγουν και μετατρέπουν τα φωτόνια από τις ακτίνες του ήλιου σε ηλεκτρική ενέργεια.

Πώς λειτουργούν τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι γνωστά και ως off-grid, και είναι σχεδιασμένα για την παραγωγή και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο. 

Τα συστήματα αυτά αποτελούνται από διάφορα υλικά, όπως ηλιακά πάνελ, ελεγκτές φόρτισης, μπαταρίες και μετατροπείς.

Πού χρησιμοποιούνται τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο, χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές περιπτώσεις, όπως απομακρυσμένες τοποθεσίες, σπίτια εκτός δικτύου και εφεδρικά συστήματα έκτακτης ανάγκης. 

Αυτά τα συστήματα περιλαμβάνουν συνήθως μπαταρίες ή κάποια άλλη μορφή αποθήκευσης ενέργειας για την παροχή ενέργειας όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο ηλιακό φως και ενδέχεται επίσης να απαιτούνται εφεδρικές γεννήτριες.

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Πακέτα με Τιμές

Παρακάτω θα βρείτε τα αυτονομα φωτοβολταικα πακετα της NovaVolt τα οποία καλύπτουν φωτισμό και αυτονομία για:

  • μόνιμη κατοικία
  • εξοχικό σπίτι
  • μικροσυσκευές όπως: πλυντήριο πιάτων/ρούχων, κλιματιστικό, ανεμιστήρα κ.α.
  • τροχόσπιτο
  • επιχειρήσεις
  • Χωράφια

Τι Σας Παρέχουμε στην NovaVolt για τα Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά μας Πακέτα

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, για οποιοδήποτε αυτόνομο σύστημα η κιτ και να επιλέξετε κερδίζετε άμεσα τα εξής προνόμια:

1. Εγγύηση 5 έως 15 χρόνια

Ανάλογα το αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο που θα επιλέξετε, τα προιοντα μας έρχονται με εγγύηση αντιπροσωπείας (αλλά και από την εταιρεία μας με επέκταση σε εγγύησης) από 5 χρόνια εγγύηση έως 15.

Επίσης παρέχουμε εγγύηση για την εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος έως και 5 χρόνια.

2. Δωρεάν ενημέρωση και εκπαίδευση

Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση με την εγκατάσταση του συστήματος προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι για την λειτουργία και συντήρηση του συστήματός σας.

Απο βασικές γνώσεις μέχρι πιο σύνθετες λειτουργίες θα είστε σε θέση να μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα σας με ευκολία.

3.  24/7 Επικοινωνία

Μπορείτε 24 ώρες το 24ωρο να μας καλέσετε σε περίπτωση προβλημάτων η αποριών. Είμαστε πάντα εδώ για εσάς να σας βοηθήσουμε με το σύστημά σας.

Από τι Περιέχεται Ένα Ολοκληρωμένο Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα;

Στην NovaVolt, τα ολοκληρωμένα αυτόνομα φωτοβολταϊκά μας συστήματα έρχονται πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα σημαντικά υλικοτεχνικά χαρακτηριστικά.

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα υλικά που παρέχουμε σε όλα τα αυτόνομα πακέτα μας.

 Υλικό Λειτουργία
Φωτοβολταϊκά πάνελ Μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια συνεχούς ρεύματος DC
Inverter (Αντιστροφέας) Μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια συνεχούς ρεύματος DC από τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος AC, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή να διοχετευτεί πίσω στο δίκτυο
Μπαταρίες Αποθήκευση της περισσευούμενης ενέργειας που παράγεται από τα πάνελ για χρήση σε περιόδους που δεν υπάρχει ηλιακή ενέργεια (πχ. χειμώνα)
Ρυθμιστής φόρτισης Ρυθμίζει τη ροή της ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των φωτοβολταϊκών πάνελ, των μπαταριών και του αντιστροφέα
Σύστημα ελέγχου φωτοβολταϊκών Παρακολουθεί την παραγωγή και τη κατανάλωση ενέργειας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος
Σύστημα τοποθέτησης/ στήριξης Στερεώνει τα φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή ή σε άλλη επιφάνεια
Καλωδιώσεις Συνδέει όλα τα εξαρτήματα του συστήματος μεταξύ τους
Διακόπτες κυκλώματος Προστατεύει το σύστημα από υπερφόρτωση και βραχυκυκλώματα
Αποσυνδέσεις AC/DC Επιτρέπει την ασφαλή συντήρηση και επισκευή του συστήματος
Μετρητές ενέργειας Μετρά την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται και χρησιμοποιείται από το σύστημα

Νομοθεσία Αυτόνομων Φωτοβολταϊκών

Η νομοθεσια για τα αυτόνομα φωτοβολταικα συστήματα στην χώρα μας είναι πολύ απλή.

Ο ιδιοκτήτης του συστήματος πρέπει να ενημερώσει την ΔΕΗ ότι η οικία ή η επιχείρηση τροφοδοτείται απο αυτόνομα φωτοβολταϊκά και να δώσει μια υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη (ηλεκτρολόγου), που να αναφέρεται το πώς ρευματοδοτείται η εγκατάσταση.

Νόμος: Φ.50/503/168/19.4.2011

Πιό συγκεκριμένα πρέπει να συμπεριλαμβάνει:

  • Την έκθεση παράδοσης ηλεκτρικής εγκατάστασης
  • Το πρωτόκολλο ελέγχου κατά ΕΛΟΤ HD 384 ή κατά ΚΕΗΕ
  • Τα μονογραμμικά σχέδια ηλεκτρικών πινάκων και της εγκατάστασης κατά CENELEC

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά ή Net Metering;

Στην Ελλάδα, τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά και το Net Metering αποτελούν δύο βασικούς τρόπους εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας. 

Αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε, καθώς η επιλογή του κατάλληλου συστήματος εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καθενός.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι κατάλληλα για όσους επιθυμούν να είναι ανεξάρτητοι από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. 

Αυτά τα συστήματα παράγουν ενέργεια μέσω ηλιακών πάνελ και αποθηκεύουν την ενέργεια σε μπαταρίες.

Ένα καλά σχεδιασμένο αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός νοικοκυριού ή μιας επιχείρησης για πολλά χρόνια, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο δίκτυο.

Από την άλλη πλευρά, το Net Metering είναι μια μέθοδος που επιτρέπει στον καταναλωτή να παράγει ηλεκτρική ενέργεια μέσω ενός φωτοβολταϊκού συστήματος και να συμψηφίζει την παραγόμενη ενέργεια με αυτή που καταναλώνεται από το δίκτυο.

Έτσι, το Net Metering επιτρέπει τη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας, χρησιμοποιώντας το δίκτυο για έμμεση αποθήκευση της.

Επομένως, η επιλογή μεταξύ αυτόνομων φωτοβολταϊκών και Net Metering, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, τις ανάγκες της κάθε κατάστασης και τις προσδοκίες για αυτονομία.

Η Διαφορά της NovaVolt

Στην NovaVolt, είμαστε στην περήφανη θέση να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Καλέστε μας σήμερα για να σας το αποδείξουμε!

Προσφορες Φωτοβολταικων